MARHABBAN YA RAMADHAN ! :)

Assalamualaikum,

First of all, to all muslim, happy fasting month! di bulan yang mulia ini, perbanyak kan lah amal jariah anda ;)ย  it’s a good start to any individuals who had been lodging to do charity.. hopefully niat utk beramal tu tidak akan terhenti setakat bulan ramadhan sahaja. the continuation of it is a beautiful thing, insya-Allah๐Ÿ™‚

A month of Ramadhan Al-Mubarak is a must for every muslim to fast. with every single morning, waking up for sahur, they kept on repeating the same DOA which is ,

ู†ูŽูˆูŽูŠู’ุชู ุตูŽูˆู’ู…ูŽ ุบูŽุฏู ุนูŽู†ู’ ุฃูŽุฏูŽุงุกู ููŽุฑู’ุถู ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู’ู†ูŽ ู‡ูŽุฐูู‡ู ุงู„ุณู‘ูŽู†ูŽุฉู ู„ูŽู„ู‘ูŽู‡ู ุชูŽุนูŽุงู„ูŽู‰

ahaaa so, semoga ada yang tidak akan lupa untuk berniat setiap kali bersahur yeahh๐Ÿ˜‰ ehehe

10.08.2010 ; dated the first solat tarawikh for malaysian muslim. hopefully every masjid and surau will be filled! insya-Allah, bertambah meriah laa masjid and surau di bulan ramadhan ni… and to those yang dah pasang niat utk khatam dlm bulan ni, semoga niat suci tu tercapai yeahh!

Al-Quran Al-Kareem

and on top of everything. ramadhan never lost it’s significant by having a bazaar ramadhan. Malaysian bazaar ramadhan is always the best!ย  tapi, ni la time nak control nafsu makan. unfortuntely, even i cant get hold on to my words when it comes to foods. too much variety where every food looks too delicious! ahaaahaa. ni yang susah nk control. hailaa

Kurma ; Good for ur health!

oh well, that is why tercipta nya bulan ramadhan ni. this is when we should learned on how to control our lust especially on foods. saving up our money and even have a self -adviced to remind us on how the poors suffered.

so, friends and families, beringat ingat lah , and selamat beramal๐Ÿ˜‰

salam,

azreena isk.

Published in: on August 11, 2010 at 4:42 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://azreenaishak.wordpress.com/2010/08/11/marhabban-ya-ramadhan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: